logo    Sladovna Klusáček  Kounice   

Úvod » Kvasnice- velká bal. Fermentis

Kvasnice- velká bal. Fermentis

Při objednávce kvasnic nad 3 000,-Kč doprava zdarma, při objednávkách většího množství cena dohodou

Řadit podle 
Výrobce 

Typ kvašení: svrchní Vlastnosti: anglické Ale kvasnice oblíbené pro jejich rychlou fermentaci (kvašení) a jejich dobrou sedimentaci na konci kvašení, čímž napomáhají ke zvýšení čistoty piva. Silnější ovocná příchuť. Použití: doporučené pro široký okruh aleových piv, zvláště přizpůsobené pro sudová piva a kvašení v cylindro-konických tancích Sedimentace: vysoká Stupeň prokvašení: střední Dávkování:
naše cena 1 265 Kč

img


Typ kvašení: svrchní Vlastnosti: americké aleové kvasnice, vytvářejí dobře vyvážené pivo s nízkým diacetylem a čistou, svěží a vytříbenou chutí. Vytvářejí stabilní pěnu a mají velmi dobrou schopnost zůstat v suspenzi během kvašení. Slabá ovocná příchuť. Použití: pro typická americká piva Sedimentace: střední Stupeň prokvašení: střední Dávkování: 50-80g/hl Návod k použití: namočit kvasnice do čisté
naše cena 1 325 Kč

img


Typ kvašení: svrchní Vlastnosti: často používané, odolné a spolehlivé. Mají mnohostranné použití, vytvářejí dokonalou chuť. Silnější ovocná příchuť. Použití: u silných piv s obsahem alkoholu do 7,5%, u speciálních piv s horním kvašením, jako např. belgická a trappistenská piva, jsou vhodné pro kvašení v lahvích Sedimentace: střední Stupeň prokvašení: vysoký Dávkování: 50–80g/hl pro hlavní kvašení,
naše cena 920 Kč

img


Typ kvašení: svrchní Vlastnosti:  speciální kvasnice, dodávající pivům esterovou, lehce pepřově kořeněnou příchuť. Mají dobrou sedimentaci  - neslepují se, ale tvoří jemný opar. Silná ovocná příchuť. Použití: u silných piv s obsahem alkoholu do 8,5%, jsou vhodné pro kvašení v lahvích Sedimentace: střední Stupeň prokvašení: vysoký Dávkování: 50-80g/hl pro hlavní kvašení, 2,5-5g/hl pro dokvašování v
naše cena 1 085 Kč

img


Typ kvašení: svrchní Vlastnosti: německé kvasnice se schopností vytvářet během kvašení pevnou vrstvu. Jeho spodní zeslabující profil dává pivu vytříbenou chuť, piva mají neutrální chuť. Použití: vhodné pro aleová piva s nízkými estery, pro pšeničná piva belgického typu, pro lehká piva do 5,5% alkoholu Sedimentace: nízká Stupeň prokvašení: nízký Dávkování: 50–80g/hl Návod k použití: namočit
naše cena 1 265 Kč

img


Typ kvašení: svrchní Vlastnosti: vytváří jemnou esterovou a fenolovou chuť typickou pro pšeničná piva s ovocnou příchutí banánu a hřebíčku. Velmi dobrá schopnost suspendovat během kvašení. Použití: vhodné pro kvašení pšeničných piv Sedimentace: nízká Stupeň prokvašení: vysoký Dávkování: 50-80g/hl Návod k použití: namočit kvasnice do čisté sterilní vody nebo do sterilní mladiny při teplotě 27oC ±
naše cena 1 610 Kč

img


Typ kvašení: spodní Vlastnosti: německé kvasnice vypěstované ve VLB – Berlín, známé též pod názvem RH jsou doporučení pro výrobu ovocných a esterových ležáků. Jeho spodní zeslabující profil dává pivu vytříbenou chuť. Použití: vhodné pro ležáky s jemnou lehce ovocnou a esterovou příchutí Sedimentace: vysoká Stupeň prokvašení: střední Dávkování: 80-120g/hl při teplotě 12-15oC, při teplotách pod 12oC
naše cena 2 130 Kč

img


Typ kvašení: spodní Vlastnosti: švýcarské kvasnice vypěstované v pivovaru Hürlimann Použití: chuťově neutrální ležáky a světlá piva Sedimentace: vysoká Stupeň prokvašení: střední Dávkování: 80-120g/hl při teplotě 12-15oC, při teplotách pod 12oC je nutno dávku zvýšit na 200-300g/hl při 9oC Návod k použití: namočit kvasnice do čisté sterilní vody nebo do sterilní mladiny při teplotě 23oC ± 3oC.
naše cena 2 245 Kč

img


Typ kvašení: spodní Vlastnosti: známé německé kvasnice z Weihenstephan jsou celosvětově používané. Umožňují vařit piva s vyrovnanou květinovou a ovocnou vůní. Použití: spodně kvašená piva Sedimentace: vysoká Stupeň prokvašení: střední Dávkování: 80-120g/hl při teplotě 12-15oC, při teplotách pod 12oC je nutno dávku zvýšit na 200-300g/hl při 9oC Návod k použití: namočit kvasnice do čisté sterilní
naše cena 2 245 Kč

img